Annons

Annons

MåBra testar: Strukturvax och shapers

Hur får man struktur, stadga och form på ett kort, tunt hår? De här fem hjälper dig!

Ett strukturvax ger både form och stadga till en kortare frisyr. MåBra lät en testpanel utvärdera några av markandens ledande märken.

Vi har låtit em grupp kvinnor i åldrarna 25-60 prova ett urval av produkter inom samma kategori. De fem som fått bäst betyg presenteras här. Testet är inte vetenskapligt, utan bygger på personliga bedömningar.

Annons

Betyg: 5 av 5 – testvinnare!Maria Nila Creator Fix
Helt suverän! Står i en klass för sig om man vill ha ett hårlyft utan att det blir fett. Ger fin volym som håller hela dagen och det gäller även på otvättat hår. Tynger inte ner. Mycket dryg.  Bra att den kan användas i fuktigt hår också. Kan vara aningen svår att tvätta ur.

Pris: 75 kr

 

Betyg 3 av 5

Cutrin Choozism Shaper
Bra konsistens som är lätt att jobba med. Gör inte håret fett, men känns något ”smörig”. Ger fin volym och lite glans – bra om man inte gillar en matt finish. Lyfter och ger viss form, men räcker inte riktigt ända fram. Nästan luktfri.

Pris: 180 kr


Betyg 3 av 5

Osis Mess Up
Ger bra stadga, håret blir lite ”ulligt” utan att se frissigt ut. Ger en lite sträv och skön saltspray-känsla. Lätt att jobba in i håret. Tappar dock lite i effekt under dagen. Doftar godis tycker vissa testare, herrparfym, säger andra.

Pris:
189 kr

Betyg 3 av 5

Matrix Beach Clay
Visst gör den jobbet och håret blir lättformat, men då behövs en ordentlig klick. Krämig men ger en matt look. Luktar ”rent”. Kan göra riktigt tunt hår lite tungt och ”bylsigt” efter ett tag men det går lätt att rufsa till frisyren igen med fuktad hand.

Pris: 149 kr

Betyg 3 av 5

L´Orèal Playball Density Material
Lättapplicerad och krämig. Säkert bra om man har friss och vill lugna frisyren. Ger inte så mycket sträv struktur. Lämplig för den som vill ha mjukt rufs. Något tung och håret kan kännas lite fett framåt kvällen. Melondoft.

Pris: 190 kr

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…