Annons

Annons

MåBra testar: 5 olika mascaror – så bra är de

Den perfekta mascaran är lite som den heliga graal – alla vill vi hitta den. MåBra gjorde ett försök. Ingen fick full pott, men de här kom nära:

MåBra har testat mascaror. (Bild: Thinkstock)

Lumene True Natural, Betyg: 4

Sitter utmärkt bra hela dagen och ger naturligt långa och fylliga fransar. Bra volymeffekt. Klarar av träningspass och snöoväder galant utan klibb. Lätt att få lagom mycket mascara på borsten. Går hur bra som helst att tvätta bort! Perfekt vardagsmascara.

Annons
Gilla MåBra på Facebook

Pris: 119 kr

 

Fiberwig, Betyg: 4

Älska eller hata, det är frågan. Fiberwig lägger sig som en tub runt varje frans och är favorit hos några, medan andra inte är imponerade. På plussidan: Ger diskret och naturligt resultat, klibbar inte och sitter kanonbra. Klarar svett och tårar. Lätt att tvätta bort, vatten räcker. Minus: Ger ett för diskret resultat på korta, tunna fransar.

Pris: 220 kr

 

Collistar Infinito, Betyg: 3

En imponerande supermascara som ger fylliga utan ansträngning och som sitter bra hela dagen. Ger längre fransar. Några testare tycker att mascaran kladdar en del, vilket ger ett lite för målat intryck.

Pris: 210 kr

 

Max Factor Xperience Volumising Mascara, Betyg: 3

Underbar mascara med borste som seprarerar snyggt och sitter där den ska. Håller vad den lovar och ger volym i ett nafs. Men efter en tid blir mascaran ganska kladdig, tycker en testare. Något svår att tvätta bort.

Pris: 175 kr

 

Nivea Lash Elastic, Betyg: 3

Helt okej vardagsmascara som ger snygga, naturligt fylliga fransar. Men efter en hel dag får man lite rockstärnefru-look eftersom den trillar ner under ögonen. Bra, lite mindre borste som gör det lätt att måla underfransarna med.

Pris: 130 kr

 

Köpinformation:

Collistar 08-544 815 44

Fiberwig 08-544 815 44

Lumene 08-545 298 72

Max Factor 040-31 15 00

Nivea 031-799 080 00

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…