Annons

Annons

MåBra söker jeansmodeller!

Hjälp oss hitta jeans för alla figurer, nu letar vi med ljus och lykta efter läsarmodeller till vårt kommande denimspecial!

Tycker du att det är svårt att hitta jeans som passar och gör dig snyggare? Nu kan du få hjälp! Vi söker läsarmodeller till ett reportage där vår stilexpert Katarina Althin hjälper till att hitta jeans för alla figurer.

Annons

Är du en av dem som får vara med i reportaget bjuder vi på resan till Malmö/Helsingborg och en härlig dag där du blir omhändertagen av Katarina och hennes proffsiga team. Obs, vi fotograferar i lantlig miljö så du kan inte vara allergisk mot hästar.

Gör så här

Skriv och berätta vilket problem du har: Får du muffinsmidja, glappar jeansen i linningen, är alla jeans för trånga över låren, gör de att du ser ut som om du är rak som ett streck… eller något annat? Vi behöver också veta namn, bostadsort, telefonnr och vilka storlekar du har – inte bara i jeans utan även i vanliga kläder och i skor. Bifoga helst mått på byst, midja höfter, så blir det enklare för oss att hitta rätt storlekar.

Låter det som något för dig? Skicka ett mail med en helkroppsbild på dig själv till [email protected]

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


Annons


Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…