Annons

Annons

MåBra har landat på Fuerteventura!

Delar av glada gänget poserar efter en Boot Camp For Fun-klass!

Nu är snart alla MåBra-resenärer på plats på soliga Fuerteventura. Där väntar en vecka laddad med träning, föreläsningar, utflykter och nya vänner!

De hade knappt hunnit packa upp sina resväskor förrän första träningspasset pockade på uppmärksamhet. MåBra:s decemberresa till soliga kanarieön Fuerteventura har bara börjat – och det är ett glatt gäng vi har på plats, rapporterar viktcoachen Marie Tegnér.

Annons

På Playitas är det full fart från tidig gryning till sena kvällen, och oavsett om det är morgonyoga i soluppgång eller kvällsmingel med sangria som lockar mest, finns här något för alla.

Hur har ni det?

– Det är som vanligt en samling engagerade, intresserade och glada deltagare. Solen har lyst på oss och vi redan glömt att det var första advent för några dagar sedan. Det är sammanfattningsvis fantastiskt och idag har det förutom boot camp funnits tid för styrketräningsinstruktion, äventyrsvandring upptill berget och en uppskattad föreläsning om träning och motion, säger Marie Tegnér.

 

Häng med på våra populära MåBra-resor!

resa

MåBra på Playitas, Fuerteventura

– en resa för ny kraft, kunskap och motivation!

Alla kan vara med på denna vecka som ger kraft, kunskap och motivation till en hälsosammare livsstil! På programmet står peppande gruppträning, kostrådgivning, inspirerande seminarier och mycket mer.

Allt sker i en fantastisk och inspirerande miljö på Apollos sport- och aktivitetsanläggning Playitas Resort, beläget på den vackra kanarieön Fuerteventura. Du bestämmer själv vilka aktiviteter du vill delta i.

 

Läs mer om resan här!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…