Annons

Annons

Vinn ett bokpaket från Magic Wonders

Vinn ett bokpaket från Magic Wonders
I dagens lucka tävlar vi ut tre paket med böckerna "Inspirationsspridaren" och "In i skogen" från förlaget Magic Wonders.

Inspirationsspridaren av Johanna Öberg och Petra Backteman
I denna samling korta berättelser ur verkliga livet får vi ta del av upplevelser och insikter som på olika sätt har förändrat människors liv. Händelser, ögonblick och perspektiv som gjort hela skillnaden.

Annons

Felicia som över en natt – genom ett nätklick – fick 10 000 människor att samlas på Sergels torg i Stockholm. Emil som med kroppen full av titanskruvar ensam cyklade till Kina och Milla som räddar barn med sina bullar. Vi får ta del av Peter Stormares magkänsla och Åsa Jinders beslut om att följa sin dröm.

Gilla MåBra på Facebook

 

In i skogen, roman av Jean Hegland 
Efter år av krig, miljöförstöring och resursslöseri står USA vid randen av en samhällskollaps. Systrarna Nell och Eva lever med sina föräldrar i utkanten av det lilla samhället Redwood i norra Kalifornien. Sakta men säkert förändras livet runt dem när eltillförseln blir alltmer opålitlig, matleveranserna avstannar och skolorna stänger.

I väntan på att elen ska komma tillbaka och samhället börja fungera normalt igen jobbar systrarna hårt för att upprätthålla de färdigheter som behövs för att de ska kunna följa sina drömmar. Men hur länge kan man kämpa när världen förändras och vad händer med människan när drömmarna tar slut?

Tävlingen är nu avslutad och vi gratulerar vinnarna:

Anna-Maria Hedström, Västerås
Annika Neumüller, Huddinge
Magnus Söderström, Tierp

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons
Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…