Annons

Annons

MåBra:s löparskola – 10 km på 10 veckor!

”Alla kan springa” lovar Kristina Rosenberg, ansvarig för MåBra:s löparskola. Här är programmet som får dig att springa tio kilometer!

Delar av MåBra-laget, som både bloggar och tränar inför höstens roligaste lopp

Kristina Rosenberg, vår löpande bloggerska, har skapat ett program exklusivt för våra läsare. Ett tydligt schema med målet att springa en hel mil inom peppande räckhåll!
Oavsett om du tränar med MåBra-laget inför Tjejmilen – eller vill riva av en mil i löparspåret på egen hand – är Kristinas program enkelt att följa!

Spring med MåBra-laget!

Annons

Det är extra mycket spring på jobbet just nu. Merparten av redaktionen tränar nämligen inför Tjejmilen – som MåBra också sponsrar i år! Vill du också springa eller gå den fina sträckan på Djurgården i september? Anmäl dig via oss så har du chansen att få en fin löpartröja från Röhnisch på köpet!
Jag hänger på!

 

Missa inte bloggen!

redaktionen.mabra.com skriver vi om våra framsteg i träningen inför Tjejmilen. Våra erfarenheter och inställningar till löpning skiljer sig ordentligt från person till person. Klicka dig in och läs om peppande framgångssagor, dråpliga snubbelrundor och värdefulla kom i form-tips. Varje vecka tar en ny lagmedlem över stafettpinnen för bloggen, passa på att bekanta dig med oss alla!

På bloggen hittar du också roliga tävlingar – håll utkik!

>> till bloggen!

Löparskola – 10 km på 10 veckor

Du är bara 10 veckor från att klara av en hel mil i löparspåret! Med MåBra:s enkla program växlar du upp formen vecka för vecka i ett lagom tempo. Klicka på länken nedan för att se upplägget!

>> till MåBra:s löparskola

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…