Annons

Annons

Läsarfråga: ”Hur lär jag mig att tänka som en smal person?”

Att gå ner i vikt handlar inte bara om kalorier, utan minst lika mycket om mental inställning. Viktcoachen förklarar hur det går till!

Fråga:
Jag lär förbli tjock för jag tycker att det är jobbigt och tråkigt att banta. Att banta innebär att plåga sig själv och gå miste om livets goda.

Fast något har hänt. Jag har börjat tänka att mitt motstånd kanske bara sitter i huvudet. Jag får en sådan känsla när jag möter kvinnor som gått ner i vikt. Jag skulle vilja tänka annorlunda så att jag kan börja leva som en smal person.

Annons

Hur gör jag?

Gilla MåBra på Facebook

Ulrika

 

Svar: 

Du är på rätt väg eftersom du inser>>Läs hela svaret här!

Ställ din fråga till viktcoachen Marie Tegner här.

 

LÄS MER:

7 saker som får dig att känna dig hungrig – fast du inte är det!

hungrig fast jag ätit

Kurrar magen trots att du nyss ätit? Det kan bero på någon av dessa bovar – som försöker lura dig att äta mer än du behöver.
Läs mer: 7 saker som får dig att känna dig hungrig – fast du inte är det!

 

Fem supertips som hjälper dig att stå emot sötsuget

bli av med sötsug

Är du ofta sötsugen? I så fall är du inte ensam. Behovet av något sött dyker ofta upp som ett brev på posten mellan måltiderna och efter maten. Särskilt irriterande är det förstås när du bestämt dig för att ha en godisfri vecka, men känner att suktandet efter sött tar över. Så här kan du själv ta kontrollen över godissuget.
Läs mer: Fem supertips som hjälper dig att stå emot sötsuget

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…