Annons

Annons

Läsare: ”Jag har aldrig fått en orgasm!”

Läsaren Mari skriver har i flera år varit ointresserad av sex och är rädd att hon inte kan bli upphetsad längre. Vad är det som är fel? frågar hon. MåBra:s sexterapeut Annica Frithiof ger fakta och råd! 

Annons

 

Vad ska man göra om man håller på att tappa sexlusten? Annica Frithiof tipsar läsaren Mari om hur hon ska tänka.

”Jag har under hela mitt liv aldrig fått en orgasm (inte ens när jag smeker mig själv). Har allt sedan tonåren – då jag kände en stor sexlust – dessutom bara blivit mindre och mindre intresserad av sex. Jag har tidigare aldrig känt mig pressad över att få en orgasm och känner mig trygg i mig själv. Jag börjar dock bli lite rädd då jag inte ens blir upphetsad längre. Vad kan det vara för fel?” skriver Mari.

Annica Frithiof, sexterapeut och expert i MåBra svarar:
”Ungefär fyra procent upplever aldrig orgasm vare sig vid onani eller samlag och man kan inte riktigt säkert säga varför. Jag vill alltid börja med uppmaningen… >>läs mer!

 

Sex artiklar i samma ämne:

Enligt män: 10 fel som kvinnor gör i sängen

10 vanliga fel som männen gör i sängen…

Därför blir kvinnors sexliv bättre efter 40…

”Varför är det viktigt med sex?” Frågor om lust

Slipp sexstressen med mindfulness

Jo då, männen fejkar också i sängen…

 

AV: Sanne Waldner

BILD: Thinkstock

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…