Annons

Annons

Kan man kombinera LCHF med 5:2?

Kan man kombinera LCHF med 5:2?

Lite LCHF-bacon innan det är dags för 5:2-fasta?

Går det att kombinera LCHF med 5:2-metoden? Vår viktcoach svarar på en läsarfråga!

”Hej. Jag är en kvinna på 50 år som under flera år tampats med min övervikt. Jag har provat det mesta och alltid fallit tillbaka till gamla vanor när jag till sist slutat med mina dieter. Nu har jag provat LCHF och tycker att detta har passat mig bra. Jag är flitig, fuskar mycket sällan och promenerar fem kilometer minst tre ggr i veckan. Mitt problem är att jag inte går ner något i vikt. Jag äter ost som enda mejeriprodukt förutom smör att steka i då jag inte har någon olja hemma. Äter alla sorters kött, fisk och ägg, sallad, broccoli, blomkål, sparris, svamp, och ibland majonnäs dressing. Jag äter inga andra mejeriprodukter, bär, frukt eller grönsaker. Ändå händer ingenting. Jag försökte byta ut lite då jag till en början trodde att jag åt för lite fett men detta har inte gjort någon skillnad. Det kan gå tre fyra veckor utan att vågen visar några resultat alls. Jag har hållit på med detta i fyra månader och bara gått ner nio kilo, detta är tyvärr bara en droppe i havet. Vad gör jag för fel? Är det något som jag äter för lite eller för mycket av? Jag äter aldrig mer än 15 g kolhydrater om dagen. Hade blivit så tacksam för svar då jag känner mig desperat och snart tänker ge upp. Tack för en jättebra tidning och en hemsida som hjälpt mig mycket.”

Annons
Gilla MåBra på Facebook

Läs Marie Tegnérs svar här

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons
Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…