Annons

Annons

”Kan jag bota min höjdrädsla själv?”

MåBra-läsaren Kristina  besväras av höjdrädsla. Nu undrar hon om det finns möjlighet att bli av med den på egen hand. MåBra:s kbt-psykolog Kerstin Hellström guidar henne.

"Kan jag bota min höjdrädsla på egen hand?" undrar en läsare.

”Jag har blivit alltmer höjdrädd den senaste tiden. Nu vågar jag knappt köra med bil nära kanten på en bro eller när det är ett stup vid vägen. Rädslan blir mer och mer besvärande. Vad beror den på? Finns det något att göra så att det inte blir värre och värre? Måste jag gå till psykolog eller kan jag göra något själv?”

Annons
Gilla MåBra på Facebook

Kristina

Läs Kerstin Hellströms svar i vår digitala expertpanel!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons
Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…