Annons

Annons

Jennie Hammar om skilsmässan: ”Jag kunde inte sova. Jag kunde inte äta”

Medieprofilerna Jennie och Filip Hammar meddelade i höstas att de skulle gå skilda vägar – ett beslut som kom som en chock för Jennie. I den egna podden "Veckans bläcka" berättar hon om den tunga tiden.

Ett år har snart gått sedan paret separerade och i den egna podcasten Veckans Bläcka, som Jennie Hammar har tillsammans med Karin Bastin, berättar hon nu om skilsmässan. Filip och Jennie Hammar, som gifte sig i Frankrike 2008 och har barnen Ilse, 3 år och Tage, 1,5 år tillsammans, meddelade i oktober förra året att de skulle skilja sig.

Annons

I sommar var Jennie Hammar, som sedan 2009 bor i LA, tillbaka i Sverige på semester med barnen. Denna gång besökte hon poddkollegans sommarställe som frånskild.

– Det är svårt att föreställa sig att det bara har gått ett år sedan vi var där senast. När vi var här förra sommaren mådde jag verkligen inte bra. Det var en oerhört tung tid. Jag kunde inte sova, jag kunde inte äta, jag var mitt uppe i en separation som kom som en chock för mig. Jag var inte alls förberedd på den och det var tungt. Mörkt.

Läs även: Isabella Löwengrip: Jag tänker inte vara rädd längre

Månaderna som följde efter var riktigt tunga, hon beskriver i podden att hon ”visste varken ut eller in” och att hon aldrig kom ikapp med tankarna.  Men med tiden vände det och i dag mår hon bättre, berättar hon.

– Det här skrämde nog mig väldigt mycket för bara ett år sedan. Att vara skild, ha ett nytt hem och leva ensam. Men nu är det ju precis där jag vill vara och jag kan inte tänka mig att det skulle vara på något annat sätt. Man kan inte gå från punkt A till punkt E utan att se allting som händer utmed på vägen.

Hon fortsätter:

– Jag har lärt mig att livet blir bra hur det än blir. Och jag trivs väldigt, väldigt bra nu.

Foto: IBL

Läs även: Så hanterar du skilsmässan på bästa sätt

Källa: Aftonbladet, Veckans Bläcka 

Artikeln publicerades först på Femina.

 

6 tecken på att det är dags att skiljas

Läs också: 6 tecken på att det är dags att skiljas

 

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…