Annons

Annons

”Jag sprang 17 km – hur gick det till?”

Det går framåt för vår bloggare Kristina Rosenberg. Med målet Stockholm Marathon i sikte finslipar hon både kondition och löpteknik, så effektivt att hon själv är förvånad över resultatet.

Läs och inspireras av Kristinas spännande framgångar!

Läs och inspireras av Kristinas spännande framgångar!

”Nu har jag sprungit mitt längsta någonsin. Jag är så otroligt nöjd – och lite förvånad också. Eftersom jag inte sprungit med TSM sedan juldagen, på grund av mina vader, var jag ganska nervös. Tänte först att jag skulle ta 5-gruppen. Lite långsammare tempo och ”bara” 15 kilometer. Men sedan skulle min gamla tenniskompis Susanne vara med och springa för första gången, och hon ville…”

Annons
Gilla MåBra på Facebook

Läs mer här!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…