Annons

Annons

”Jag är förtvivlad – inget får mig ner i vikt!”

Vågen ställer till det för många. (Bild: Thinkstock)

 

Ni är många som hör av er till våra experter med ett gemensamt problem. Ni går inte ner i vikt – hur mycket ni än försöker. Det spelar ingen roll hur mycket ni tränar eller räknar kalorier. Den här gången är det Angelica som skrivit till vår dieteist Susanne Gustafsson och ber om tips för hur hon kan gå ner i vikt. Läs Susannes svar här

Annons

Läs mer:
”Jag blir bara större…vad ska jag göra?”
”Äter nyttigt men går inte ner i vikt”
”Jag går upp i vikt vad jag än gör”
”Jag går inte ner, trots GI-diet”
”Jag klarar inte att gå ner i vikt!”

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…