Annons

Annons

”Jag är besatt av att räkna kalorier”

Att ha koll på kalorierna kan vara ett bra sätt att värna om hälsan. Men när går man för långt?

Kalorikoll är bra - men när går man för långt? undrar en läsare

”Jag är besatt av att räkna kalorier Jag undrar vad man kan göra om man funderar mycket på vikten. Så fort jag äter något tänker jag på hur mycket kalorier det innehåller, och jag börjar nästan må lite dåligt av att äta. Jag har varit överviktig förut och gått ner i vikt – och nu är jag livrädd för att gå upp igen. Jag tror att alla andra äter mindre än jag, i alla fall så känns det så. Hur ska jag göra för att sluta tänka så här? Jag inser ju att det inte är sunt.”, skriver MåBra-läsaren Ilma.

Annons

Läs vår livscoach Karin Isbergs svar här!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…