Annons

Annons

”Hur varvar jag kondition, styrka och yoga?”

Hur kombinerar man konditionsträning med styrkeövningar och yoga – när målet är att gå ner i vikt? Vår personliga tränare Katarina Woxnerud har svaret!

”Hur ska jag gå vidare med min träning? Är kvinna 54 år som brukar promenera 1 mil 3-4 gånger/vecka+träna yoga och gym.

Annons

Just nu har jag extra mycket tid och kör ”träningsveckor” för att gå ner något i vikt : Går 1 mil varje dag+kör yoga, ki balans, flex och spinning 4-5 pass/vecka. Jag blir van vid stora träningsmängder med låg intensitet men hur tar jag det ett steg vidare, dvs tränar effektivare? Längre fram kommer jag inte ha lika mycket tid till träning…” skriver en MåBra-läsare.

Här är Katarina Woxneruds tips!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…