Annons

Annons

”Hur undviker jag att få gum-mage?”

MåBra:s expertpanel är uppdaterad med nya frågor och svar. Signaturen Anita undrar hur hon enklast blir kvitt överflödskilona som envist landat på magen.

Annons

"Påverkas magomfånget av klimakteriet?" undrar en läsare. Vår personliga tränare Katarina Woxnerud svarar.

”Jag har alltid varit smal. Har nu gått upp två kilo på några veckor och dessa kilon ligger på magen. Jag är 53 år och har inte haft mens på två månader och har svettningar. Allt tyder på klimakteriet och jag vet att magen kan bli större då. Men jag mår dåligt av det här och skulle vara tacksam för råd om hur jag ska minska magomfånget. Jag vet ju att magmåttet är av betydelse när man pratar om ökad risk för hjärt- och kärlsjukdomar.

Gilla MåBra på Facebook

Vill inte få en ”gum-mage”. Jag motionstränar dagligen i form av crosstraining. Vad kan jag göra mer?”

Anita

Vår personliga tränare Katarina Woxnerud svarar

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…