Annons

Annons

Hur får man tjockare hår? Bästa tipsen!

Hur får man tjockt och långt hår snabbt? Här har vi samlat några effektiva tips!

Färg och kvalitet på ditt hår beror till stor del på generna. Men det finns faktiskt några knep att ta till för att förbättra struktur och tillväxttakt!

Ett hår som utsätts för yttre påfrestningar, sol, bad, vind och slitage från styling blir också tunnare och mer slitet. Att använda skyddande produkter och lägga lite extra tid på omsorg är avgörande för att håret ska må bra.

Annons

Läs mer: Maten som gör ditt hår snyggare

Genom att använda värmeskydd om du stylar håret med fön eller tång och satsa på bra schampo och balsam kommer du långt. Se också till att använda en hårinpackning  – och glöm inte att ge din hårbotten kärlek. En torr och stressad hårbotten påverkar också hårets tillväxttakt och kvalitet, inpackningar och balsam kan med fördel appliceras där också!

Men håret kan också påverkas negativt av inre slitage. Stress, fel kost, alkohol, rökning och sömnbrist syns snabbt på ett hår. En kost med extra zink, selen och vitamin B är dokumenterat gynnsamt för både hår, hud och naglar.

Källa: Frisör Sofia Skog, Priorin

Fynda från oss: Revolutionerande plattborste

Få glansigt och rakt hår på bara någon minut med denna praktiska plattborste! Köp den i vår webbshop till ett riktigt bra pris!


Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…