Annons

Annons

Höstens snyggaste sneakers – och de du kan undvika!

Här är 10 sneakers som vi älskar – och en stil som får tummen ner.


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Sköna, snygga och gåvänliga. Sneakers är bäst.

Många av höstens modeller är så rätt att de fungerar även på jobbet – och varför inte till fint. Här är några av de bästa stilarna – bland annat den trendiga i filt, den coola kamouflagemönstrade och den klassiskt vita.

Annons

Ja till snyggaste gråskalan…

sneakers (kopia)

Sneakers i filt med kardborreband 1395 kr, nelly.com/Michael Kors, svarta mockasneakers 599 kr, Din Sko, grå Nike internationalist 899 kr, nelly.com, camouflagemönstrade sneakers 995 kr, nelly.com/adidas och vit/svarta sneakers 299 kr, H&M.

… och till höstiga nyanser:

sneakers2

Sneakers i mesh 995 kr, nelly.se/Adidas Stellasport, röda mockasneakers 399 kr, Din Sko, vinröda sneakers 749 kr, Zalando,se/Reebok, beigea sneakers 999 kr, Nilson shoes/New Balance och sneakers i skinn 499 kr, H&M.

… men nej till smurfblått:

Om du inte älskar blått över allt annat: undvik de smurfblå modellerna. Färgen är fin, men risken är att det ser ut som om du glömt att ta av dig de blå plasttossorna du fick hos tandläkaren.

smurfblå

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…