Annons

Annons

Höstens lyxigaste läspaket – MåBra & Femina till specialpris!

Ladda upp med lyxig läsning inför hösten!

Nu kan du njuta av ett extra bra erbjudande – MåBra tillsammans med Femina för endast 79 kronor. Finns i en affär nära dig!

I MåBra:s septembernummer hittar du en stor kom-i-form-guide med alla tips du behöver för att bli slankare, må bättre och känna dig piggare och starkare i höst. Du får en smart receptbilaga med viktsäker njutmat, psykologens bästa tips mot stress, gripande livsöden, inspirerande intervjuer och en modespecial med 26 snygga byxor. Läs mer om vad du hittar i MåBra nr 9 här!

Annons

 

Femina uppdaterar dig på allt det nya inför säsongen. Bästa och mest bärbara modet, spännande reportage, härlig resa till Italien, senaste makeuptrenderna och inredningen som förnyar ditt hem.

Gilla MåBra på Facebook

Fram till den 24/9 kan du köpa MåBra tillsammans med Femina för endast 79 kronor (ordinarie pris 101 kronor). Skynda dig till din närmaste butik!

duopack

LÄS MER:

 

Missa inte nya numret av MåBra – i butik nu!

I nya numret kan du läsa om hur du får hemmet att blomstra, om tre kvinnor som bytte karriär sent i livet och om smarta pepptips som hjälper dig ner i vikt.
MåBra:s maffiga septembernummer är fyllt till bredden med spännande läsning – inte minst vår stora kom-i-form-special för din piggare, slankare och starkare höst!
Läs mer: Missa inte nya numret av MåBra

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…