Annons

Annons

Hjälp, hans krav på sex knäcker mig!

Vad gör man om man har olika syn på sex och känner sig pressad av sin partner? Den frågan har MåBra:s sexolog Annica Frithiof fått.

Olika syn på sex kan tära på ett förhållande. Bild: Thinkstock

Så här skriver MåBra-läsaren Barbro till Annica:

”Vi är ett par i 60-årsåldern som numera är särbor efter tre års sammanboende. Jag trodde att han var mannen i mitt liv. Men efter en tid förstod jag att han önskade sex väldigt ofta – kanske 1–2 gånger i veckan. Han tyckte dessutom att jag skulle ha på mig sexiga kläder och kunde väcka mig mitt i natten för att han ville ha sex. Allt det här är väldigt pressande…”

Annons
Gilla MåBra på Facebook

Läs hela frågan – och vad Annica svarar här.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…