Annons

Annons

”Hjälp, han vill bli sexuellt dominerad”

Signaturen Karro undrar hur hon ska hantera sin partners sexuella preferenser. MåBra:s sexolog Annica Frithiof guidar henne.

"Varför tänder han på det här?" undrar läsarsignaturen Karro.

Fråga:
Jag har gått in i en relation med en man som är i 50-årsåldern. Han är fin på alla sätt, trygg i sig själv, skötsam och väldigt manlig. Men i sängen vill han att jag ska vara dominant, styra och ställa över honom, binda hans händer och smiska honom.

Annons

Han har även frågat om jag kan tänka mig att använda en dildo på honom. Jag har ingenting emot att göra det, men jag funderar mycket över vad det här står för. Varför tänder han på detta? Är han bisexuell?

Gilla MåBra på Facebook

Jag är orolig för att han har en känslomässig störning och att det här kan bli ett problem senare.

Karro

Läs Annica Frithiofs svar i expertpanelen här!

BILD: Thinkstock

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…