Annons

Annons

Här är hetaste (och roligaste) träningskontot på Instagram just nu

Här är hetaste (och roligaste) träningskontot på Instagram just nu
Har du svårt att komma igång med träningen? Låt dig peppas av det här Instagram-kontot!

På en månad har hon lyckats få över 40000 följare på Instagram genom sitt konto i_hate_workouts. Brita Zackari Wahlström vill därigenom ge träningspepp till personer som kanske hellre äter pizza och pommes.

Annons

Idén kom från att hon alltid gnäller och hittar på ursäkter när hon ska ta tag i träningen, säger Brita till Västerbottens-kuriren.
– Jag vill förmedla att träningen ska vara något man kan må bra av, tanken är att kontot ska vara slags frizon där allt du gör är ett plus. Och stirra dig inte blind på tiden, du kan träna dig jättetrött på tio minuter och tio minuter har alla.

Gilla MåBra på Facebook

Så här kan det se ut:

Här är jag på BB, dagen efter jag födde E, ätandes en pizza och fortfarande lyckligt ovetandes om hur mycket kommentarer jag skulle komma att få så fort jag rör på min kropp. ”Borde du verkligen..” , ”förlåt men det är inte bra att..”, t o m till min man ”Akta hon har precis fött barn” (som att jag inte är en egen person?). Allt detta från folk som inte har minsta aning om hur det är ställt med min bäckenbotten, bara går på ren princip I guess? Det är säkert i all välmening men resultatet blir något annat. Det är min kropp och hela temat på detta konto är ju tvärtemot all form av tvång kring träning så släpp det, jag kommer inte göra något som inte känns bra. Jag har dock blivit medveten om att ni är många som känner att era egna kroppar strugglar lite väl med återhämtningen efter förlossning och jag ska försöka lära mig mer så jag kan visa varianter, men viktigt att ni som har stora problem söker hjälp hos sjukvården – finns massor av bra hjälp att få och viktigt att inte skämmas eller försöka mörka. Avslutningsvis: Är det nåt vi kvinnor inte behöver i livet är mer ”välmenande tips” som vi inte bett om, så samla gärna all den där energin och lägg den i stället på att krossa patriarkatet eller nåt.

Ett foto publicerat av Brita Zackari – Lat tjej 4ever (@i_hate_workouts)

  I en färg som bränner hål på er hornhinna kommer här en viktig uppmaning. Regel nummer två för att sänka ribban för att träna är att unna sig ett fusk här och där. För: om du tränar och tänker göra 10 reps av nåt, men bara gör åtta, så har du ju obs fortfarande tränat. Och vet du att du alltid kan fuska bort nån bit så kanske det känns lite enklare att få tummen ur. Jag ska erkänna en grej som hände igår när jag glömde den här regeln och bad Kalle ge mig ett pass: att jag började gråta för det kändes för svårt? Ja jag var lite svag igår men hade jag kommit ihåg det här hade vi ej haft ett bråk. Och ps. Kan man ha pms fast man ammar? Frågar åt en kompis.   Ett foto publicerat av Brita Zackari – Lat tjej 4ever (@i_hate_workouts)

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons
Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…