I ANNONSSAMARBETE MED NIVEA

Så uppstår pigmentfläckar – och det här kan du göra åt dem!

Pigmentfläckar är ett vanligt förekommande hudproblem, trots det är det svårt att veta hur man ska behandla dem och vad man ska leta efter i hudvårdsväg. Vi guidar dig till vad pigmentfläckar är och hur du hittar produkterna som passar dig.

Vad är pigmentfläckar?

De främsta orsakerna till pigmentfläckar är solexponering, åldrande och hormonella förändringar. Alla dessa faktorer kan orsaka en melaninobalans i huden som resulterar i att mörka fläckar dyker upp på kropp och ansikte – så kallade pigmentfläckar. Melanin är ett pigment som finns naturligt i vår hud och är grunden till varje människas naturliga hudfärg. De vanligaste områdena där vi kan få pigmentfläckar är ansiktet och ovansidan av händerna.

Hudvård som hjälper

Pigmentfläckar i sig är ofarliga, men kan göra att hudtonen uppfattas som ojämn och att lystern i hyn försvinner. Därför har NIVEA utvecklat en hudvårdsserie som både reducerar och motverkar uppkomsten av nya mörka fläckar på huden. Serien bygger på den effektiva ingrediensen LUMINOUS630 som verkar på cellnivå och är resultatet av 10 års intensiv forskning.

LUMINOUS630 Anti Dark-Spot är en hudvårdserie som har bevisad effektivitet när det gäller att behandla oönskade pigmentfläckar. Den banbrytande ingrediensen LUMINOUS630 arbetar med dubbelverkan på cellnivå för att minska mörka fläckar, reducera deras storlek och förhindra att nya pigmentfläckar uppstår. Krämerna arbetar på cellnivå i harmoni med din hud och verkar enastående för att jämna ut huden och ge en riktig lyster-boost.

6 produkter som minskar och motverkar pigmenteringar

1. Serum som ger lyster

NIVEA LUMINOUS630 Anti Dark-Spot Serum behandlar pigmentfläckarna effektivt. Applicera varje morgon och kväll på rengjort ansikte för att ge huden fukt, jämn hudton, bättre hudstruktur och lyster.

linjen

NIVEA LUMINOUS630-serien återfuktar huden, skyddar mot solen och ljusar upp pigmentfläckar.

2. Dagkräm som förebygger nya fläckar

Följ upp med dagkrämen LUMINOUS630 Anti Dark-Spot Day Fluid som förutom ingredienserna hyaluronsyra och E-vitamin, även har SPF 50. Applicera dagkrämen varje morgon för att återfukta huden, förhindra att befintliga fläckar blir mörkare och för att förebygga att de dyker upp igen.

dagkram

LUMINOUS630 Anti Dark-Spot Day Fluid är en dagkräm med SPF 50.

3. Nattkräm som bygger upp huden

Nattkrämen Cellular LUMINOUS630 Anti Dark-Spot Even Tone Night Cream ger din hy en riktigt god natts sömn. Formulan med cellaktiverade hyaluronsyra återfuktar huden, reducerar och motverkar pigmentfläckar samt minskar fina linjer. Applicera varje kväll för bästa resultat.

4. Solkräm med SPF 50

NIVEA UV Face LUMINOUS630 Anti Dark-Spot Control är en solkräm för ansikte, hals och dekolletage som skyddar din hud mot UVA- och UVB strålar med SPF50. Solkrämen motverkar effektivt solfläckar och hjälper även huden att minska redan befintliga pigmentfläckar.

sol

UV Face LUMINOUS630 Anti Dark-Spot Control är en solkräm som minskar pigmentfläckar.

5. Ögonkräm för känsliga ögonområdet

Huden under våra ögon är lite extra tunn och känslig. Därför är det viktigt att använda en ögonkräm varje dag för att hjälpa huden på traven. NIVEA LUMINOUS630 Anti Dark-Spot Eye Treatment balanserar ojämnheter i pigmenteringar under ögonen. Formulan är även berikad med hyaluronsyra som återfuktar och minskar fina linjer och koffein som hjälper till att reducera påsar under ögonen.

6. För fläckar på händerna

NIVEA LUMINOUS630 Anti Dark-Spot Hand Cream jobbar aktivt för att minska pigmenteringar på dina händer, motverkar solfläckar och återfuktar dina händer på djupet.

foreefter

Med hjälp av NIVEA LUMINOUS630-serien minskar pigmentfläckar över tid.

Med en regelbunden användning jämnas fläckarna succesivt ut och balanserar eventuella framtida pigmenteringar. Synliga resultat går att se redan efter 4 veckors användning av LUMINOUS630 Anti Dark-Spot Serum och en kontinuerlig förbättring över tid.*

*Klinisk studie, STDR-070239C, maj 2020

* Om du är osäker på om det är pigmentfläckar du har, eller om du har fläckar på huden som ändrar form, färg eller är infekterade rekommenderar vi att du vänder dig till din vårdcentral.

Så här kan din LUMINOUS630-rutin se ut!