ANNONSSAMARBETE MED HUAWEI

Få koll på din hälsa! 8 anledningar att välja smarta Watch GT 3 Pro

Exklusiva och smarta Huawei Watch GT 3 Pro är båda smart och funktionell.

Med hösten på väg är vi många som gärna vill komma i gång med lite nya rutiner, kanske starta en ny sorts träning eller utmana oss själva ytterligare i den träningsform vi redan gillar. Oavsett var du befinner dig på din hälso- eller träningsresa kan det underlätta att ha en smart assistent som hjälper till att pusha, mäta och påminna dig om rörelse. En sådan kan vara en smart klocka som har funktioner som mäter puls, syreupptagning (SpO2), mäter din sömn och hjälper dig skapa personliga hälso- och träningsmål.

På MåBra har vi testat den nya smarta klockan från Huawei Watch GT 3 Pro Ceramics och vi har listat åtta anledningar till att just den här klockan är ett bra val för den som är på jakt efter en funktionell träningsklocka som kan underlätta vardagen livet. Att den också är snygg är en högt uppskattad bonus!

Huawei

Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic Edition.

8 anledningar att välja en Huawei Watch GT 3 Pro


1. Du får hälsomätning 24/7
Den här klockan mäter din sömn, syreupptagningsförmåga (SpO2), puls, stressnivåer och hudens temperatur och ger dig på så sätt en tydlig överblick över din hälsa. Så om du gillar att grotta ner dig finns det mycket att göra det kring.

Huawei

Watch GT 3 Pro har ett driving range-mode så du kan få hjälp med analys av din sving.

2. Din bästa träningskompis
Det finns över 100-träningslägen i den här klockan vilket gör att du kan mäta i princip alla slags aktiviteter. Det finns allt från yoga, löpning och bergsbestigning till skidåkning, vandring och traillöpning. Om du till exempel tycker om att simma på öppet vatten eller gillar att ta långa löprundor och under tiden vill veta hur du ligger till med hastighet, stigning och avstånd, då kommer du inte bli besviken. Oavsett träningsform kan du skapa en personlig plan för din träning med hjälp av klockan. Dessutom kan du lägga upp träningsplaner och till exempel testa olika löpkurser.

En favoritfunktion som vi gillar särskilt mycket är Route back vilket innebär att klockan har koll på hur du rör dig och kan hjälpa dig tillbaka till utgångspunkten. Så oavsett om du ska hitta tillbaka till bilen från höstens svamprunda eller ta dig tillbaka från joggingrundan så visar klockan vägen.

Huawei

Din bästa träningskompis? Mäter, peppar och hjälper till med planering för såväl träning som återhämtning.

3. Den otroliga batteritiden
Klockan är otroligt lätt att ladda, både via sladd och trådlöst. Har du en mobiltelefon med stöd för omvänd laddning kan du också ladda klockan på så sätt. Så skönt med en smart klocka som man inte behöver ladda hela tiden och som faktiskt kan sitta på armen och mäta allt du vill. På Huawei Watch GT Pro Ceramics (43 mm) håller batteriet i upp till sju dagar (fyra dagar vid hög användning).

4. Den snygga designen
Det här är en snygg klocka som du vill bära. Den passar när du är sportig men också till vardags och fest. Den är så nära klassisk klockdesign som man kan komma och i inställningarna kan du enkelt ställa in personliga urtavlor som du sedan anpassar för olika tillfällen. För att ytterligare förstärka känslan av en klassisk klocka kan du välja att ha always on display (AOD) på vilket gör att klockan inte blir svart när du är inaktiv.

Huawei

Med snygg design och möjlighet att ändra såväl urtavlor och armband till dina olika outfits och tillfällen är klockan en given favorit.

5. Den är vattentät
Den här klockan är vattentät och är unik på så sätt att den dessutom klarar både salt och bräckt vatten. Klockan är också den enda i sitt slag som klarar 30 meters djup vilket gör den till ett bra val om du till exempel fastnat för fridykning. Framförallt är det kanske skönt att kunna simma längd efter längd i simhallen i höst utan att behöva räkna längder – för det löser nämligen klockan.

Huawei

Vattentät i sött, salt och bräckt vatten OCH klarar 30 meters djup!

6. Smartness
Med Huawei Watch GT 3 Pro kan du få notiser direkt på skärmen, ta emot telefonsamtal och svara på meddelanden vilket gör att du alltid kan ha koll på vad som sker.

Huawei

Kompatibel med både iOS och Android kan du se notiser, svara på samtal och meddelanden direkt i klockan.

7. Kompatibel med både iOS och Android
Oavsett om du är en iPhone-användare eller en Android är Huawei Watch GT 3 Pro kompatibel med din telefon.

8. Du får tillgång till Health-appen
Ladda ner Health-appen till din telefon och synka med klockan och du får en fullständig översikt över din träning och din hälsa. Har du Android-telefon kan du också lägga till information om din menscykel i Health-appen. På så sätt har du fullständig koll på var i menscykeln som du befinner dig.

Läs mer om Huawei GT 3 Pro här!

Utvald läsning