Annons

Annons

Heja viktbloggarna: Ni har minskat 50 kilo!

Det är blandad framgång för MåBra:s viktbloggare. Men det gemensamma slitet har gett resultat. Bättre ork och kondition, nya klädstorlekar och framför allt lägre kroppsvikt är några av framgångarna som rapporteras.

Annons

MåBra:s Viktbloggare har redan skakat av sig 50 kilo tillsammans!

Nu är det halvlek för viktbloggarna på MåBra. Och både mål, metoder och anledningarna att gå ner i vikt skiljer sig mellan våra åtta deltagare.

Carina Ekring har som mål att springa tjejmilen. Och Carina, som började jogga för första gången i höstas, gör stora framsteg i löparspåret:

– Jag har gått från att vara den lataste i stan till en som faktiskt motionerar regelbundet, och jag gillar det! Att sedan mitt blodsocker gått ner från pre-diabetesnivå till fullt normala värden är ju också en underbar bonus, berättar hon.

Anette Gustafsson har också märkt skillnad på både vågen och konditionen.

– Jag har ju faktiskt blivit av med en hel del kilon och jag har sprungit mitt första terränglopp. Jag sprang dessutom snabbare än jag någonsin gjort. Har faktiskt lite svårt att fatta att det är jag som gjort det. Sen vill jag också passa på att tacka alla som hurrar för mig, ni ger mig extra energi och mycket glädje, berättar Anette.

Det är inte bara vikt, mått och flås som är grunderna till ett bra liv. Det kan vår viktbloggare Annika Burén, som kämpar mot extrakilon orsakade av medicineringen mot en hjärntumör, skriva under på. Hela redaktionen jublade över nyheten att hon inte behöver cellgifterna längre. Stort grattis till dig Annika!

Både Annika, Anette och Carina har tagit hjälp av ViktVäktarna i någon form, medan bloggaren Mirjam Pohjolainen har valt Dukan Diet som viktminskningsmetod, något som givit ett mycket gott resultat. Mirjams våg visar just nu – 15 kilo, detta trots att hon ”slarvat” lite under sommaren.

Frestelser under semestern blev det också för Josefin Svensson, som dock inte låter sig stoppas av lite sommarsynd! Nu tar hon nya tag med både kost och träning.

Ge och få inspiration och pepp från alla våra viktbloggare. Klicka här för att träffa dem alla!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…