QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Soraya Lavasani jämför sonen Winston – i och utanför babybulan

17 jan, 2021 
Soraya Lavasani
Nu visar Soraya Lavasani upp 9 månader gamla sonen Winston och konstaterar att han sett dagens ljus lika länge som han låg i magen. Se den fina bilden här!
Annons
4 saker du kanske inte visste om Soraya LavasaniBrand logo
4 saker du kanske inte visste om Soraya Lavasani

För nio månader sedan blev Nyhetsmorgon-profilen Soraya Lavasani och hennes Ralph Olsson föräldrar för andra gången.

”Nu är han äntligen här. Efter att ha marinerat i elva dagar över tiden kom han till oss i raketfart den 14 april”, skrev Soraya själv på Instagram strax efter förlossningen.

I sitt senaste inlägg visar hon upp ett kollage med bilder före och efter Winston kom ut ur magen.

Misstogs för ny gravidmage

”Älskade son. Nu har du varit lika länge på insidan som på utsidan. Tänk vad tiden flyger iväg, känns som att det var alldeles nyss jag kånkade runt på den där härliga magen”, skriver Soraya intill sin bild som fått en mängd fina kommentarer.

TV4-kollegan Tilde de Paula skriver att bilden är ”Magisk!!!” och den som skrollar ned i listan ser att Soraya överösts med hjärtan från sina tittare och fans.

En följare skriver att hon först trodde att det var en till bebis på väg med tanke på babybulan på bilden. Soraya har svarat med ett skratt, ”haha oh nej”.

Annons

Mammalivet tuffare än Nyhetsmorgon

Soraya är för närvarande föräldraledig från sitt jobb i TV4:s Nyhetsmorgon. Så sent som i september besökte hon studion för att hälsa på och visa upp sin lille nykomling. Hon förklarade då skämtsamt att de tidiga jobbmorgonar som hon annars är van vid är en lätt match jämfört med mammalivet.

– Det är ju rena semestern att jobba för Nyhetsmorgon ju, för han väcker mig varje timme, berättade hon och syftade på lille Winston.

Soraya Lavasani har sedan tidigare dottern Bianca som är 3,5 år gammal.

Foto: TT

LÄS MER:

Soraya Lavasanis smarta träningsknep: ”Toppen, och jobbigt”

Ellen Bergström öppnar upp om rädslan över att vara gravid

Clara Hallencreutz Fares om rasistiska kommentarerna under graviditeten

Annons