Annons

Annons

FACE satsar på smink för välgörande ändamål

För varje köp av lipglosset Smile går 60 kronor till "Operation Smile":

Den här veckan drar sminkföretaget FACE Stockholm igång en kampanj där 60 kronor av varje sålt lipgloss med namnet Smile går till Operation Smile – en organisation som jobbar med barn som föds med ansiktsdeformiteter. Man hjälper barnen att få den operation och vård de behöver för att kunna leva ett normalt liv.

Annons

– Vi vill hjälpa till att sprida leenden via Operation Smile. Organisationens arbete är beundransvärt och barnens glädje efter operationen går rakt in i hjärtat på oss, säger Gun Nowak, vd för FACE Stockholm.

Varje år föds drygt 200 000 barn i världen med en ansiktsdeformitet. Majoriteten av dem växer upp i utvecklingsländer där möjligheten till operation och behandling är näst intill obefintlig. De tvingas därför leva med de problem som en obehandlad läpp-, käk- eller gomspalt innebär.

– Många av de barn som vi träffar har tvingats leva undangömda. De går sällan i skolan och har svårt att få vänner. Många har till och med problem med att äta, dricka och prata, berättar Malin Forsgren,  generalsekreterare för Operation Smile.

Kampanjen, med uppmaningen ”Hjälp oss att sprida leenden!” kommer att finnas i FACE Stockholms drygt 20 svenska butiker under ett par månader. Lipglosset Smile kostar 185 kronor.

Läs mer på www.operationsmile.se.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…