Annons

Annons

Sovrummet avslöjar vem du är – få ditt analyserat

Ett besök i ditt sovrum kan avslöja mer om dig som person än ett samtal med din bästa vän. Anledningen är att det är en plats där du släpper kontrollen – sakerna där speglar verkligen hur du är. Nu kan du få ditt sovrum analyserat av en expert – och se vilken personlighetstyp du tillhör.

Annons
Ditt sovrum säger en hel del om din personlighet.

Ditt sovrum säger en hel del om din personlighet.

Sam Gosling, professor i psykologi vid University of Texas, har skrivit boken Snoop om hur människors personlighet lämnar spår efter sig i omgivningen. I sin forskning har han utgått från fem grundtyper: Utåtriktade, välorganiserade, nyfikna, neurotiska och behagliga personer.

Alla lämnar olika spår efter sig i sovrummen. Neurotiska personer har till exempel mer peppande budskap på väggen, medan välorganiserade personer gillar sportiga detaljer och nyfikna personer läser böcker om många olika ämnen.

För att testa om det stämmer utgick MåBra från personlighetstyperna och inredde sovrum till tre av dem. Sedan fick den svenska psykologen Hedvig Lunderquist, som bland annat skrivit om hur vi påverkas av barndomens smultronställen, göra en analys av varje miljö. Det kan du läsa om i nya numret av MåBra.

Men nu kan även du få ditt sovrum analyserat! Skicka in en bild och en kortare beskrivning av rummet så kommer Hedvig Lunderquist att göra en analys av det.

Skicka ditt mail till [email protected] så väljer vi ut tre rum, som vi sedan presenterar här på mabra.com!


Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…