Annons

Annons

En personlig tränares skelett i garderoben…

Planerar du att ta tag i träningen efter årsskiftet? Att kanske till och med anlita en personlig tränare? Det är inte alltid det lättaste – därför har vår bloggare och Hollywood-PT Tanja Djelevic satt ihop några tips på hur du hittar rätt i PT-djungeln.

Annons
Tanja Djelevic delar med sig av sina bästa PT-tips.

Tanja Djelevic delar med sig av sina bästa PT-tips.

”Hur gör jag for att se ut som Du?” När jag har mina klasser här i LA så får jag ständigt frågor av mina elever som är mer eller mindre baserade på att få reda på exakt vad JAG gör för att komma i form, eftersom de tror att vi som instruktörer och personliga tränare ofta bär på den STORA hemligheten.

Vad många inte vet är att PT:s och fitnessinstruktörer ofta har både ätstörningar och tränar kompulsivt. Inte speciellt hälsosamt alls. En studie som IDEA Health and Fitness association publicerade 2000 visade att 1 av 5 instruktörer led av någon form av ätstorning.

 I vimlet av tränare och träningstips vill jag ge er en liten guide om vad man ska tänka på innan man ger sin underbara kropp till en ny personlig tränare eller instruktör – så att ni kan få de resultat ni vill ha…

Läs hela inlägget i Tanjas blogg som du hittar här!
 
Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…