Annons

Annons

Edward Bloms tips till lyssnarna: ”Fruktsprit i barnens smoothies”

Edward Bloms tips till lyssnarna: ”Fruktsprit i barnens smoothies”
Den 24 november är det premiär för ”Edward Bloms smörgåsbord”. Och redan i det första korta klippet från gastronomens nya podcast, delar han med sig av en del kontroversiella uttalanden.

På fredag är det premiär för Edward Bloms, 47, nya podcast ”Edward Bloms smörgåsbord”, vilken hustrun Gunilla Kinn Blom, 46, är redaktör för. Edwards sidekick i podcasten är Mats Ryd som även han arbetar som gastronom samt kommunikatör inom mat och dryck.

Annons

– Många har tjatat i åratal om att jag ska starta en podd – och jag har själv länge velat det men det har kommit så mycket annat i vägen. Nu äntligen är det dags. Med podden vill jag få möjlighet att möta mina lyssnare och följare i ett medium jag styr helt själv och för en gångs skull få tala till punkt. Jag hoppas att folk ska lära känna mig lite bättre men framförallt få en trevlig stund!, säger Edward  i ett pressmeddelande.

Gilla MåBra på Facebook

Läs också: Edward Blom om sin övervikt 

Podcasten presenteras som följande:

”I varje avsnitt finns några lösa teman som kan sträcka sig från wienerschnitzel till klädkoder, eller från sådant Edward stört sig på under veckan till hans favoritämnen som jul och andra högtider. Innehållet kan även bestå av öl, 1800-talspoesi, stadsbyggnad, historia, festtraditioner, krogliv, etikettsfrågor och bebismat.”

I en första kort trailer på två minuter från ”Edward Bloms smörgåsbord” får ämnet alkohol stor plats i innehållet.

– Jag skulle kunna tänka mig att spontant någon gång i mitt liv ryckas upp på ett studentflak när jag är precis på perfekt humör, har en halvtimme över och när de har nånting i flaskan och dom spelar ”När man festar”. Absolut, säger Edward Blom i trailern.

Därefter förmedlar han ett minst sagt kontroversiellt råd till sina lyssnare:

– Det är en viktig kvinna i matbranschen som har sagt att när man gör smoothies till barnen, även om det är små barn på tre fyra fem år, så måste man alltid ha ett litet stänk fruktsprit i. För det händer någonting kemiskt med estrarna som gör att det blir tusen gånger godare bara man har några droppar sprit i.

Lite skämtsamt avslutas sedan det lilla smakprovet av pocasten med att Edward berättar vad han tycker om att ha fått en alldeles egen podcast:

– Det känns bra, just att sådana här viktiga saker i samhället, att man får utrymme till att försöka få folk att samlas kring lille pilsners väl och ve. Det känns väldigt bra.

Foto: Instagram, IBL

Artikeln publicerades först på Hänt.se.

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons
Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…