Annons

Annons

Chefredaktören: Nu kan jag också springa!

MåBra:s chefredaktör Liselotte Stålberg snörar på sig springskorna inför Tjejmilen. Men hur tränar man löpning med bråkiga knän? I sitt senaste blogginlägg berättar hon om träningsschemat som ska hjälpa henne.

Annons

”Nu är det min tur att blogga inför Tjejmilen. Eftersom jag är chefredaktör på MåBra tror du kanske att jag redan är en fullfjädrad löpare – men då tror du fel. Jag har inte löptränat på flera år. Varför? Jag får ont i knäna av att springa. Men nu ska jag få experthjälp att komma i löpform, trots mitt bråkiga knä…”

Gilla MåBra på Facebook

Läs Liselottes blogg och ta del av hennes träningsschema här!

Spring Tjejmilen med MåBra-laget!

Det är mer spring än vanligt på redaktionen, nu börjar nämligen upptakten till sensommarens stora lopp på allvar. 7 september springer 35 000 glada kvinnor Tjejmilen på Djurgården i Stockholm. 250 av dem ingår i MåBra-laget, som just nu söker fler lagkamrater för att göra uppställningen komplett!

Passa på! De 200 första som anmäler sig får en exklusiv löpartröja från Röhnisch, värde 399 kr!

Klicka här för att anmäla dig direkt!

 

 

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…