Annons

Annons

”Bränner jag bort mina muskler vid träning?”

Kan en lågkolhydratkost av typen LCHF ha en negativ effekt på kroppen vid träning? Här svarar vår personliga tränare på en aktuell läsarfråga.*

"Bör jag ladda med kolhydrater innan mina konditionspass?" undrar en läsare.

”Bränner jag mina muskler under konditionsträningen eftersom mitt låga intag utav kolhydrater? Äter förvisso kolhydrater efter varje pass, i form utav snabba. Det värsta skulle ju vara att mina träningspass tar ut varandra.” undrar en MåBra-läsare.

Annons

Katarina Woxnerud, en av landets vassaste fitnessprofiler och vår peppande PT, svarar via sin blogg:

”Till dig skulle jag ge rådet att börja periodisera träningen lite mer. Det är mycket svårt att både bygga upp muskelmassa samtidigt som man förbättrar konditionen mycket. Förslagsvis kan du… Läs mer här!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…