Annons

Annons

Fatrex: Bränn fett med ny svensk supermetod

Gå ner i vikt med garanterad långtidseffekt, går det? Ja, nya Fatrex-metoden bygger på senaste forskningen och gör att du tappar upp till ett kilo i veckan.

Du hör det överallt: Aldrig har vi varit så tjocka som nu. 46 procent av kvinnorna i Sverige är överviktiga eller feta. Orsaken är en stilla sittande livsstil och obegränsad tillgång till mat.

Det klassiska rådet för att bli av med extrakilona är att ändra kosten och börja motionera. Men det är viktigt hur man motionerar och vilken diet man väljer.

Annons

– Det effektivaste sättet för att bli av med övervikten förutsätter fyra komponenter – styrketräning, fettförbränningsträning, träning av förmågan att bränna fett och en proteinrik lågkaloridiet, säger Michail Tonkonogi, som är professor i medicinsk vetenskap vid Högskolan i Dalarna och som bland annat tränat OS-stjärnor.

Gilla MåBra på Facebook

Tillsammans med sjukgymnasten och forskaren Helena Bellardini har han skrivit boken Träna bort övervikten med Fatrex. Konceptet Fatrex, Fat Reducing Exercise, bygger på vetenskapliga studier och egna erfarenheter.

– Du kommer att snabbt få resultat om du följer instruktionerna någorlunda. Första veckan kanske du går ner fyra kilo och tänker: Jag kommer att vara Angelina Jolie om fyra veckor. Men i början blir du mest av med vatten. En medelålders överviktig kvinna kan gå ner 0,5 till 1 kilo i veckan på det här sättet.

Här berättar professor Michail Tonkonogi hur du ska tänka, göra, träna och äta för att bränna fett och komma i form. Inget av detta kräver heroiska insatser. Allt du behöver göra är att följa schemat och instruktionerna.

Fatrex: Så ska du äta & träna för att boosta din förbränning

Bränn fett

Med fyra effektiva nycklar kan du snabbt lära kroppen att maxa fettförbränningen. Så här fungerar metoden som ger snabb effekt på både vikt och hälsa:

Läs mer: Fatrex: Så ska du äta och träna för att maxa din förbränning

 

Bränn Fett – tappa kilon med vår webbguide!

kurs-brann-fett

Gå ner 5 kilo på 2 veckor genom att vrida upp din fettförbränning! Tillsammans med MåBra och ledande experter kan du tappa kilon enkelt och effektivt.

Du får:

  • Kost- och träningsplan för en rivstartsvecka
  • Kost- och träningsplan för två fettbrännarveckor
  • Nya rön och ovärderliga fakta om fettförbränning
  • En online-träningsvideo med personliga tränaren Leila Söderholm

Just nu-pris 249 kronorläs mer och börja direkt här!

 

Annons:

Naturdiet har smarta måltidsalternativ för dig som söker en fullvärdig måltid eller ett näringsrikt mellanmål i farten. Alltid med ett högt proteininnehåll, lågt energiinnehåll men fullt av vitaminer och mineraler som din kropp behöver. Naturdiet är det smarta och enkla valet för dig som vill leva en hälsosam livsstil!   

Läs mer på www.naturdiet.se

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons
Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…