Annons

Annons

Här sjunger 900 000 ungar för barn med cancer

I dag, måndag, är internationella barncancerdagen. Här kan du se den starka nya musikvideon som skapats tillsammans med 900 000 barn världen över, för att hjälpa alla drabbade barn och uppmärksamma deras kamp.

Varje dag får 700 barn i världen reda på att de har cancer. Det är ungefär 250 000 per år, och 90 000 av dem dör också av sjukdomen.

För att uppmärksamma alla dessa barns livsöden och hjälpa dem i deras kamp startade cancerorganisationer världen över det globala initiativet Child 4 child. Som en del av det har 900 000 tusen barn från olika länder hjälpt till att spela in låten ”We are one”.

Annons

De hade hjälp av Christophe Beck, som även komponerade musiken till Disneys succéfilm Frozen. Hans dotter Sophie är en av flera talangfulla ungdomar som sjunger verserna i låten, och de övriga barnens röster bildar en enorm kör i refrängerna.

Gilla MåBra på Facebook

Svenske Johan Söderberg, som tidigare jobbat med David Bowie, Beyonce och Madonna har klippt musikvideon, och med en insats av den skalan är det kanske inte så förvånande att låten även släpps på Spotify, iTunes, Apple Music och Deezer.

Här kan du se musikvideon. Dela gärna vidare, och hjälp till att sprida budskapet om internationella barncancerdagen.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


Annons


Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…