Annons

Annons

Äter jag för lite för att gå ner i vikt?

"Har min kropp hamnat i svältläge?" undrar en läsare.

En läsare undrar varför hon inte går ner i vikt, trots att hon minskat ner på kalorierna, går promenader och tränar. Se vad nutritionisten Anki Sundin svarar!

Fråga:

”Jag har flera gånger försökt gå ner i vikt. De första veckorna är jag hungrig hela tiden och darrig i benen för att jag äter så lite. Men jag går ner 1-2 kilo. Sedan minskar hungern men då går jag inte ner i vikt längre! Den här gången har jag ätit 1200 kcal per dag och nu har vikten stannat igen. Jag promenerar 40 minuter per dag, dansar Zumba en gång i veckan och styrketränar lätt hemma ett par gånger i veckan. Vad gör jag för fel, äter jag för lite?”

Annons

Katta

Svar:

”Många tror att kroppen slutar att förbränna fett när man äter för lite. Det stämmer inte. Det som däremot stämmer är att…>>läs hela svaret här!

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…