Annons

Annons

Är du vår nya MåBra-ambassadör?!

Är du en trogen MåBra-prenumerant som gärna inspirerar andra att ta hand om sig själva till kropp och själ? Då kan du bli en av våra MåBra-ambassadörer.  

Vill du bli vår MåBra-ambassadör?

Vill du bli vår MåBra-ambassadör?

Som MåBra-ambassadör ordnar du aktiviteter med hälsan i fokus för människor på din hemort. Det kan vara allt från stavgångspromenader och joggingturer till matlagningskvällar, ner-i-vikt-grupper eller bokcirklar – allt utifrån ditt och deltagarnas intresse.

Annons
MåBra:s chefredaktör Liselotte Stålberg.

MåBra:s chefredaktör Liselotte Stålberg.

Du behöver inte vara något hälsoproffs, det viktiga är att du har engagemang och får saker att hända. Men om du har jobbat som träningsinstruktör, kostrådgivare eller något annat med hälsoinriktning är det såklart en bonus eftersom det gör att du också kan bidra med värdefulla kunskaper vid träffarna.
Som tack för ditt engagemang får du en gratis MåBra-prenumeration och ett mys- eller träningsset.

För att bli MåBra-ambassadör ska du vara MåBra-prenumerant sedan minst ett år och dela tidningens mission och värderingar (se nedan). Som MåBra-ambassadör arrangerar du minst två MåBra-aktiviteter per år. Inför varje aktivitet lägger du ut en kort text på MåBra:s hemsida så att den som är intresserad kan ansluta, i mån av plats.

Till vissa aktiviteter har MåBra material som du och de andra deltagarna kan få tillgång till, exempelvis receptböcker, tränings-DVD och stegräknartjänst på nätet.
De aktiviteter du arrangerar som MåBra-ambassadör ska vara förenliga med tidningens hälsobevakning ­ det får alltså inte röra sig om obeprövade alternativa terapier, extrema dieter eller andra tveksamma metoder. Du får heller inte driva eller marknadsföra egen kommersiell verksamhet under aktiviteterna.

När du genomfört din första aktivitet får du en gratis halvårsprenumeration på MåBra. Efter den andra aktiviteten får du ett mys- eller träningsset.

Om du vill bli MåBra-ambassadör, skicka en ansökan till [email protected] och bifoga en bild på din själv. Bifoga även följande information:
Namn:
Adress:
Ålder:
Telefonnr:
Mobilnr:
Mejladress:
Ev hemsida:
Ev erfarenheter av hälsofrämjande arbete:
Därför vill jag bli MåBra-ambassadör:

Bland de sökande väljer MåBra-redaktionen ut ett antal ambassadörer runtom i Sverige. Ambassadörerna kommer att presenteras med namn och bild på MåBra:s sajt (eventuellt också i tidningen).
 

MåBra:s mission

MåBra ska underhålla, informera, engagera, beröra och inspirera kvinnor att ta hand om sig själva – till både kropp och själ.
 

MåBra:s värderingar

MåBra står för kunnighet, trovärdighet, glädje, omtänksamhet och ett helhetstänk kring kvinnors hälsa och välmående. Förhållandet till läsarna präglas av respekt, medkänsla och positiv nyfikenhet. MåBra:s innehåll utgår från vanliga kvinnors berättelser, erfarenheter och behov. Det utvecklas i samspel med kunderna, utan pekpinnar eller fördomar.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…