Annons

Annons

MåBra:s nya viktbloggare 5: Möt Annika Burén!

En av våra nya läsarbloggare, Annika Burén.

Förra veckan veckan lanserade vi åtta nya läsarbloggar här på mabra.com. En av dem är Annika Burén. Här får du lära känna henne lite mer! Och glöm inte att besöka hennes blogg: http://annika.mabra.com/

Vem är du?

Jag är en 37-årig tjej (har trots min ålder svårt att kalla mig kvinna!) som försöker se det positiva i allt och lite till. 

Annons

Jag älskar att sjunga och spela teater, det är min medicin för själen Jag har sjungit i olika sammanhang i hela mitt liv. Nu i vuxen ålder har jag även medverkat i lite nyårsrevyer och shower av olika slag.

Gilla MåBra på Facebook

Jag är gift och har två fantastiska söner 5 och 7 år gamla (världens bästa faktiskt!).

Älskar hundar och har haft hund större delen av mitt liv, men när jag blev sjuk var jag tyvärr tvungen att lämna bort min hund Leia. Jag orkade inte ge henne den uppmäksamheten och motionen hon krävde, men hon bor hos mina svärföräldrar och deras hundar, så jag får träffa henne i bland i alla fall. 

Jag har alltid varit mer eller mindre ”rund” (föddes som den liten rulta på 4600 g) och har bantat så länge jag kan minnas. Har nog provat det mesta som går att prova tror jag!

Hur känns det att börja blogga på mabra.com?

Underbart roligt – det är verkligen en spännande utmaning för mig! Dels för att jag vill uppdatera bloggen hela tiden så att den blir intressant och dels för att jag verkligen måste skärpa mig, så att det blir resultat i rätt riktining när det gäller min vikt och träning!

Vilka är dina förväntningar?

Jag hoppas att människor (någon i alla fall) ute i vårt avlånga land ska tycka om det jag skriver, känna igen sig och kanske bli inspirerad att kämpa för att må så bra de bara kan! Oavsett om det gäller att gå ner i vikt, sluta röka eller att kämpa mot en sjukdom! Jag hoppas att människor kommer att skriva massor med kommentarer, som jag får svara på!

Vad kommer vi att få läsa om i bloggen?

Det blir mycket om ViktVäktarna (eftersom jag är med där), mat, träning och mitt enorma godisbegär som jag brottas med dagligen! Jag ska försöka ge tips och råd av det som har hjälpt mig nu när jag har gått ner. Jag startade på 90 kg, och har nu gått ner drygt 13,5kg – men vill gå ner ca 12-13 kg till.

Eftersom jag har cancer, så kommer ni få följa min resa där också. Det är ju en sådan stor del av mitt liv och påverkar min viktminskning ganska mycket. Bloggen kommer att bli lite som en hälsodagbok, med tips, tankar och ideér som ploppar upp ur min knasiga hjärna!   Samt lite händelser från min vardag!

Läs mer:
Möt Jonna Embretsen här!
Möt Anette Gustafsson här!
Möt Josefin Svensson här!
Möt Carina Ekring här!

Möt våra nya bloggare: Läsarnas viktbloggar!
Här kan du läsa mer om våra nya bloggare!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…