Annons

Annons

Anna Anka avslöjar sina bästa hälsoknep

Anna Anka är noga med att ta hand om sin kropp. Bild: tv3

Anna Anka blev känd över en natt efter sin medverkan i tv-serien Svenska Hollywoodfruar - och har nu fått sitt eget program. Tidigare jobbade hon som personlig tränare - och till improveme.se delar hon med sig av sina bästa hälsotips.

1. Var noga med vad du äter

”Visst äter jag dåliga saker som pizza och godis, men jag tänker ändå väldigt varsamt på vad jag väljer och hur jag kombinerar min mat. Jag äter inte så mycket pasta eller ris, utan hellre soppor med grönsaker i.”

2. Gör träningen till en del av ditt liv

”Träning är en livsstil som jag har lagt in i min vardag. Jag tränar väldigt mycket fria vikter, inte maskiner.

3. Krångla inte till det

”Jag har några favoriträtter som jag väljer mellan och som man alltid kan äta, vilken restaurang man än går till. Jag tycker att det är viktigt att man inte är för komplicerad med sin mat, utan det ska vara enkelt.”

4. Variera din workout

”Jag kör olika program när jag tränar. Var 14:e vecka så ändrar jag mina träningsprogram. Det är så att man inte blir van vid samma övningar.”

5. Unna dig avkoppling

”Jag är väldigt dålig på att stressa ner, jag tror att den enda gången jag stressar ner är när jag lägger huvudet på kudden och stänger ut allting. Men jag går gärna på massage och ansiktsbehandlingar, då unnar jag mig min tid för mig själv och varvar ner”.

6. Vårda din insida

”Man måste må bra på insidan också, det handlar inte bara om utsidan, att man ska se bra ut och ha en snygg kropp. Man glömmer lätt insidan, eftersom vi bara ser det yttre”.

Annons
Gilla MåBra på Facebook


Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…