Annons

Annons

Aktiviteterna som gör påsken roligare

Njut av ledigheten och passa på att vara ute mycket. D-vitamin från solen gör dig piggare och dessutom får du med lite tur färg på kinderna! MåBra guidar dig till en toppendag – utomhus! 

Slit dig från påskbuffén och var ute under ledigheten!

 

Gå ut på picknick

Packa en massäck och bege dig ut i naturen – en långhelg är ett perfekt tillfälle att vara ute mycket och få frisk luft. Passa på att upptäcka nya platser, plocka fram kartan och välj ut en lämplig tur som du kan gå med familjen, vännerna eller själv. Fyll termosen och slå in mackorna i smörpapper – som på gamla goda tiden. Ät maten där den smakar allra bäst: ute! Få inspiration med MåBra:s artikel: Smalmaten du lagar inne – och äter ute! och Tips: 3 sunda & värmande termosdrycker

Annons
Gilla MåBra på Facebook

 

Jogga, cykla eller gå med stavar

Utmana dina släktingar eller familjemedlemmar på en tur med stavarna, cykeln eller varför inte en joggingtur. Att motionerna tillsammans är ett roligt sätt att umgås och dessutom får ni massor av frisk luft och bra träning. Här kan du se hur mycket ni förbränner medan ni är ute! Kanske kan ni plocka fram picknickkorgen efter halva vägen och ta en fikapaus när ni ändå är ute.

 

Koppla av och unna dig egentid

Få lite egentid då du kan pyssla om dig själv. Lås in dig i badrummet och ordna riktigt tjejmys! Läs en bra bok, spola upp ett hett bad och ta hand om din hud med olika skönhetsprodukter. Testa på en uppfriskande citrusmask eller gör din egen skönhetskur på kaffe, kakao och mjölk, läs hur du gör här! Bläddra i några gamla nummer av MåBra för mer inspiration!

 

Läs mer:

Bästa tipsen mot semesterångest
3 snabba tips: Hitta lugnet på semestern!
10 nyttiga frukostar för lata semesterdagar!
Hejdå semestergräl – så hanterar du bråket!

 

AV: Sanne Waldner
BILD: Thinkstock

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…