Annons

Annons

Åhléns nya kampanj hyllar hudvården som egentid

Åhléns nya hudvårdskampanj handlar inte om skönhet i sig – utan om proceduren. Den kan se ut på så många olika sätt och vara egentid – eller kompismys. Se bilderna här!

Åhléns har fått sig några törnar rent PR-mässigt det senaste året. Bland annat hade vi Luciaskandalen, där en mörkhyad pojke är lucia på en bild – något som först väckte hat från rasistiska kretsar, och när man då tog bort bilden kom kritiken från fler håll. Sedan hände den tragiska terrorattacken på Drottninggatan, och varuhuset fick kritik när man efteråt bestämde sig för att rea ut rökskadade varor.

Annons

Kanske kan den nya kampanjen få lite mer positiv respons?

Det handlar om deras nya kampanj för hudvård – ”Älskade procedur” som den heter. Tanken med kampanjen är att det är själva hudvårdsproceduren som får stå i fokus. Istället för att fokusera på ett perfekt slutresultat belyser den vägen dit och våra rutiner.

Kärnan i kampanjen är att påminna om att proceduren, hur den än må se ut, är en stund för sig själv – inte ett resultat för någon annan.

Läs också: De 10 bästa hudorden för en frisk, fräsch hy

– Vi kallar kampanjen ”Älskade procedur” just för att visa att den egna stunden du ägnar åt hudvården och dig själv är viktigare än ett perfekt slutresultat. Vi vill visa på bredden i hur procedurer kan se ut, och samtidigt inspirera genom att visa vårt sortiment på ett sätt som skiljer sig från traditionell skönhetsreklam, säger Lina Söderqvist, marknadschef Åhléns.

”Älskade procedur” pågår i hela landet mellan 13 september och 3 oktober.

Se bilderna här:

FOTO: Arvida Byström/Pressbilder

 

Här kan du se kampanjfilmen för ”Älskade Procedur”:

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…