Annons

Annons

7 saker att tacka mamma för på mors dag!

7 saker att tacka mamma för på mors dag!
Mammor är fantastiska! Här är sju saker vi alla borde tacka våra mammor för.

1. Tack för att du alltid ställer upp – i vått och torrt

Tack för alla gånger du skjutsat oss till aktiviteter, hjälpt till med läxor, fixat mellanmål och uthärdat oändliga skolpjäser, fotbollsmatcher, ponnyridningar och flöjtframföranden. Tack för att hämtat oss mitt i natten under de vilda ungdomsåren, för att du tar hand om dina barnbarn och för att du alltid lyssnat på våra problem, stora som små.

Annons
Gilla MåBra på Facebook

Uppvakta din mamma med en fin present från vår webbutik

2. Tack för att du alltid förlåter

Tack för att du alltid ger oss en kram och förlåter oss, oavsett hur illa vi betett oss eller hur fel vi gjort (vi vet att tonåren inte alltid kan ha varit superroliga för dig…).

3. Tack för all pepp

Tack för att du är vårt största fan! Oavsett hur dåligt vi spelade flöjt som barn, eller hur vi alltid fick gå hem utan medalj från gymnastiktävlingen, eller hur stort vi kuggade på högskoleprovet, eller hur urusla vi var på arbetsintervjun – för mamma är vi fortfarande rockstjärnor varje dag, året runt.

Unikt test avslöjar vad DIN mamma vill ha i mors dag-present

4. Tack för att du är så givmild

Tack för alla fiskpinnar du tålmodigt stekt, för alla födelsedagskalas du fixat och för alla roliga utflykter till Kolmården och Legoland (fast du själv kanske hellre tillbringat semestern på annat sätt). Men tack framför allt för att du delat med dig av dina egna livserfarenheter, visdomsord och goda råd. Vi hade inte klarat oss långt utan dem!

5. Tack för att du har lärt mig att älska mig själv

Tack för att du alltid har byggt vårt självförtroende och lärt oss vikten av att vara sin egen bästa vän. Tack för att du inpräntat i oss att vi duger – och mer därtill – precis som vi är!

6. Tack för alla tips

Tack vare dig vet vi hur man kokar sylt, lägger upp ett par byxor, rengör ugnen, deklarerar, byter till vinterdäck, kokar perfekta ägg, beskär ett äppelträd, steker köttbullar så de blir så där perfekt gyllenbruna och tvättar lakan på rätt temperatur. Även om vi kanske inte alltid uppskattar dina goda råd just i stunden, har vi haft stor nytta av dem i livet!

5 oumbärliga prylar i årets trendigaste färg

7. Tack för ditt tålamod

Tack för att du läste samma saga 25 gånger i rad när vi var små, för alla våra kärleksproblem du lyssnat på genom åren, för alla läxor du hjälpt till med och för ditt lugn när vi fått utbrott och skrikit mindre trevliga saker (förlåt). Det finns verkligen ingen som du, mamma!

Unikt test avslöjar: Det vill din mamma ha i mors dag-present!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons
Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…