4 steg till fräschare hud i klimakterietider

Under och efter klimakteriet kan huden behöva lite extra kärlek och omsorg. Prova Vichys hudvårdsserie Neovadiol Compensating Complex som är speciellt framtagen för hud i övergångsåldern.

vichy3

Rengör skonsamt.
Välj mellan olika rengöringsprodukter från Vichy, till exempel Purete Thermale 3-i-1-crème eller rengöringsolja från samma serie. Båda är skonsamma men effektiva rengöringar, anpassade för den torrhet som uppstår i huden under klimakteriet.

Boosta huden med näring.
Applicera Vichy Neovadiol Compensating Complex Serum morgon och kväll före din dag- och nattcrème. Serumet är utvecklat för kvinnor i klimakteriet och på sikt hjälper det huden att upplevas mjukare, piggare och mer följsam.

Gilla MåBra på Facebook

Bind fukten i huden.
Många kan tycka att huden blir extra torr i klimakteriet. Vichy Neovadiol Compensating Complex dagcrèmer är formulerade med fuktbindande hyaluronsyra. Tillsammans med andra ingredienser som finns i formuleringen hos Compensating Complex hjälper den till att göra huden fylligare, mer återfuktad och fräschare. Dagcrèmen finns för både normal/kombinerad och torr hud.

Sov gott och svalt.
Värmevallningar och svettningar kan störa sömnen och leda till trötthetstecken i huden. Neovadiol Compensating Complex Night är en helt ny nattcrème som svalkar vid applicering och fräschar upp huden nattetid så att du kan vakna med ett piggare uttryck.

Läs mer på vichy.se

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…