Annons

Annons

17 saker du och din partner borde göra ihop i sommar

17 saker du och din partner borde göra ihop i sommar
Upplev din roligaste och mest romantiska sommar någonsin i år. Här är utflykterna och dejterna du och din partner måste boka in i kalendern.

Sommaren är till för att leva livet fullt ut och njuta av de många soliga timmarna vi får här uppe i norr. Sitter du fast hemma i stan hela sommaren? Eller har du svårt att komma på roliga planer för dig, din partner och era kompisar? Här följer 17 roliga, spännande och romantiska saker som du och din partner måste boka in i sommar:

Annons

1. Ät ute
Prova en ny restaurang, häng på en uteservering, ta tid för lite balkonghäng eller sätt upp en mysig picknick. Oavsett var ni väljer att sätta er så finns det knappast något härligare än att äta och dricka gott i solen under sommaren.

2. Häng med kompisar
Anordna en sommarfest för era vänner eller möt upp några kompisar för en omgång fotboll. Varför inte köpa roliga uppblåsbara svanar och flamingos och bege sig till stranden för en heldag?

3. Besök en marknad
En dejt på en marknad i sommar är både billigt och roligt. Fynda prylar, plagg och accessoarer eller handla fräscha frukter och grönsaker samtidigt som ni strosar omkring i den mysiga miljön.

4. Festival eller utomhuskonsert
Åk på en festival, dansa fötterna ömma och sjung er hesa tillsammans. Känns en festival överkurs? Under sommaren anordnas många utomhuskonserter både på dagarna och kvällarna, leta upp en ni båda gillar och gör det till en dejt.

5. Se en solnedgång
Sätt er på en ljummen klippa eller vid en strand och njut av en solnedgång tillsammans. Varför inte även se soluppgången i midsommar?

6. Prova en ny aktivitet
Utmana varandra genom att prova på en helt ny aktivitet i sommar. Det kan vara allt från ridning, klättring eller yoga till att paddla, åka varmluftsballong eller prova på att åka skateboard. Vem vet, ni kanske hittar en ny gemensam hobby?

7. Gör en roadtrip
Hyr en bil och upptäck nya orter runt omkring i Sverige. Varför inte bila ner till de vackra stränderna i Danmark? Om ni inte har körkort kan ni göra en lång cykeltur ut i skärgården istället.

Läs också: Drömjobbet: Få betalt för att äta choklad

8. Grilla
Ingen sommar är komplett utan grillmat, hur klyschigt det än må vara. Samla ihop era vänner i trädgården eller i en park för en härlig BBQ-fest.

9. Stäng av mobilerna
Lämna bort mobilerna för en dag och njut av böcker och spel tillsammans. Spela brädspel, lägg ett pussel eller välj ut några böcker som ni båda är intresserade av. När ni läst klart böckerna i solstolen kan ni diskutera dem tillsammans.

10. Ät frukost i sängen
Duka upp frukost i sängen med färskt bröd, fräscha frukter och nyplockade bär. Efter frukosten kan ni ligga kvar och njuta av varandra hela morgonen – eller varför inte hela dagen lång om ni så vill!

11. Turista i er egen stad
Även fast ni bott i samma stad i flera så har ni knappast hunnit upptäcka allting den har att erbjuda. Upptäck ett nytt ställe eller gör ett besök på den där platsen du älskade när du var ett litet barn. Bor du i en storstad kan du anmäla dig till en turistvandring eller hoppa på en turistbuss som guidar er genom er egen stad.

Läs också: 10 viktiga steg till en lycklig relation

12. Testa något nytt i sängen
Lediga dagar, solkysst hud och romantiska solnedgångar kanske gör er sugna på att ligga med varandra lite oftare. Passa på att testa något nytt i sängen i sommar, kanske en ny ställning eller varför inte en ny spännande plats?

13. Besök en nöjespark
Det blir inte roligare än att ha en dejt i nöjesparken. Njut av konserter, roliga karuseller som får det att pirra till i magen och ät sockervadd i solskenet. Ja, du hör ju själv hur underbart det låter – dags att boka in en heldag på Grönan eller Liseberg i sommar helt enkelt!

14. Ha ett tv-seriemaraton
”Sommaren är kort och det mesta regnar bort”, sjöng Tomas Ledin och ibland har han tyvärr rätt. Men att regnet faller utanför fönstret betyder inte att ni måste ha en tråkig dag. Bunkra upp med godsaker, sköna kuddar och ha ett Netflix-maraton hela dagen lång.

15. Tälta
På tomten, i skogen eller på någon annan vacker plats. Ta med matsäck, filtar och kuddar och vaka sent inpå kvällen för att se stjärnorna tändas på himlen.

16. Tävla mot varandra
Väck tävlingsinstinkten och höj pulsen genom att utmana varandra i en omgång tennis, minigolf eller badminton. Glöm inte att ta med vatten och keps ut i värmen!

17. Res
Åk iväg på en sista-minuten-resa till Medelhavet bara ni två eller samla ett kompisgäng och bege er till en ny stad i Europa över helgen. Om ni varken har tid eller pengar under sommaren kan ni istället planera och boka in en solresa till hösten, ett perfekt sätt att förlänga sommaren på!

Läs också: Perfekt sommaraktivitet – enligt ditt stjärntecken

Foto: Shutterstock

 

10 saker ni borde göra ihop innan ni gifter er

Saker ni borde göra innan ni gifter er.

Läs också: 10 saker ni borde göra ihop innan ni gifter er

 

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons
Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…