Annons

Annons

10 stadier alla riktigt lyckliga par måste gå igenom

När vi precis har börjat dejta någon vill vi ogärna skrämma bort dem med egenheter som de kanske behöver mer tid för att vänja sig vid. Men med tiden kommer alla passera följande stadier, hela vägen fram till det ultimata beviset på tillit.

Det tar ofta en liten stund innan vi visar alla våra sidor för den vi dejtar. Av rädsla att inte göra fel intryck portionerar vi gärna ut dem pö om pö för att till sist ha blottat oss så gott som totalt.

Annons

Är partnern fortfarande kvar? Då vet du att ni motar hot lika effektivt som ett mittbackspar bestående av Glenn Hysén och… en till Glenn Hysén, anno 1988.

Äckliga saker par gör – när ingen annan ser

Stadie 1: Du släpper på censuren

skratta

När ni började dejta spelade du med säkra kort. Ingen buskis, ingen gammal Monty Python eller trötta pappaskämt. Men i detta ljuvliga stadie har du inga problem med att avslöja just hur sjuk din humor faktiskt är.

 

Stadie 2: Mjukisar PÅ

Det sitter långt inne, men dagen då du säger till dig själv ”fuck it, jag kör mjukisar” är ett stort steg i ert förhållande.

 

Stadie 3: Du står för vem du är

Det kommer en dag då du inte längre känner att du behöver dölja din djupa kärlek för (infoga valfri skämsartist), och det är en sådan obeskrivlig befrielse när du äntligen får dansa runt i mjukisbrallor till din bästa sämsta musik!

 

Stadie 4: Snorpapper å allt

allergisk reaktion

Det vi helst av allt vill göra när vi är lite krassliga är så klart att dela vårt sängliggande och serietittande med den härligaste människan på jorden. Men det vågar vi inte göra så länge vi är bleka, oborstade och med söndersnyten näsa. I stadie 3 tar vi steget – och sjukdagarna blir ungefär 1000 procent bättre.

 

Stadie 5: Du visar vad du har för smak

Av rädsla att verka kufisk har du tuggat i dig även sånt du egentligen inte tycker om, men vid en viss tidpunkt känner du dig trygg nog att lufta dina egendomliga specialbeställningar på restaurangen – och även erkänna att blodpudding faktiskt är för jävla gott.

 

Stadie 6: Du erkänner att ditt bankkonto har en botten

spendera pengar dejt

Klart vi ska dricka drinkar, varje kväll, på den där michelinkrogen det skrivits hyllmeter om. Och nej nej, tänkt inte ens tanken, jag betalar. Fem månader senare, när du betalat av dina sms-lån med ett lån från brorsan, styr ni äntligen era steg mot pizzerian på hörnet.

 

Stadie 7: Vardagsmaten segrar

I början var det pulled pork på spädgris och årgångsviner så fort ni skulle laga något tillsammans, men en vacker dag ser ni simultant i varandras ögon att det ni allra helst vill ha är stuvade makaroner och falukorv.

 

Stadie 8: Du öppnar dina hemliga lådor

Det kan ofta ses som lite egendomligt att samla på saker, speciellt om det inte är årgångswhisky, sportbilar eller exklusiva scenkläder. Men när ni nått detta stabila stadie i ert förhållande kan du äntligen berätta om dina 117 porslinskaniner som ligger omsorgsfullt nedbäddade på vinden.

 

Stadie 9: Öppen självkritik

Tidigare smet du in på toaletten för att tvaga dig med handtvål så fort du misstänkte att din odör på något sätt kunde ligga dig i fatet. Nu säger du ”luktar jag lite illa?” och sniffar dig under armhålan. Din partner kontrollsniffar och konstaterar att, jo, visst gör du det.

 

Stadie 10: Du är öppen med din business

Alla vet hur människokroppen fungerar, ändå känns det som en definitiv deal breaker om det faktiskt skulle bli bekräftat att även du gjorde nummer 2 ibland. Nu, när ni äntligen nått förhållandets sista stadie, kan du ärligt, rakryggad och enormt lättad komma ut från toaletten och varna din partner för att gå in där under de närmsta tio minuterna.

high five pam jim

Grattis till ert uppenbarligen fantastiska förhållande!

Mer om relationer: Därför bör du alltid välja tjejen som snusar

 

Så får ni äktenskapet att hålla – 8 knep

Få äktenskapet att hålla

Läs också: Så får ni äktenskapet att hålla – 8 knep för relationen

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…