Annons

Annons

10 sommaraktiviteter att göra med din dejt

10 sommaraktiviteter att göra med din dejt
Varför inte fråga ut den där snyggingen på dejt? Här är 10 tips för dig som vill göra succé.

Vi dejtar alldeles för lite i vårt avlånga, nordiska land. Men under sommaren händer det något – våra bleka vinterkroppar väcks till liv och plötsligt spritter vi av glädje och livslust.

Att dejta ska vara prestigelöst, avslappnat och inte minst roligt! Och det behöver inte alls vara särskilt komplicerat. Här är 10 tips till dig som äntligen tagit modet till dig och frågat ut personen i dina drömmar (eller bara någon du tycker är snygg).

Annons
Gilla MåBra på Facebook

Läs även: Dejta efter skilsmässan – så gör du

1. Hyr en vespa

Garanterad romantik! Hyr en vespa i ett par timmar, packa ner en picknickkorg och ge er ut på upptäcktsfärd. Betydligt mysigare än att ta bussen överallt.

2. Skrik er hesa på ett nöjesfält

Höjdrädd, någon? Perfekt tillfälle att hålla handen. Självklart ingår sockervadd och olika lotterispel!

3. Picknick med oanat innehåll

Picknick fungerar alltid men kan bli lite tråkigt i längden. Varför inte testa något nytt innehåll? Vad det är får du själv bestämma, kanske något som symboliserar vem du är som person eller ett visst tema (sa någon italienskt?).

4. Hyr en tandemcykel

Motion, solbränna och gemenskap. Att hyra en tandemcykel kräver dessutom att ni samarbetar vilket för er närmare varandra.

5. Se bio utomhus

Kolla upp vad som gäller i just din stad. Ta med er en filt att sitta på, något att äta eller dricka och slå er ner i parken. Hög mysfaktor!

Läs även: Här är sakerna du bör undvika på första dejten…

6. Fångarna på fortet

I många städer finns det olika aktiviteter som lämpar sig väl för möhippor – och likväl för en dejt! Fångarna på fortet finns det många varianter av och för den som gillar att röra på sig och tävla är det ett perfekt sätt att lära känna nära någon på.

7. Tävla!

Kanske inget för den som är en dålig förlorare, men för alla andra är en tävling ett bra sätt att se varandras sidor på. En tennismatch? Ett kortspel? Vem som tippar rätt på kvällens match? Gör upp vad förloraren måste göra innan tävlingen bara!

8. Besök ett museum

Handen på hjärtat – när besökte du ett museum senast? I Sverige har vi massor av museum och det finns något för alla. Passa på att besöka ett museum som passar er eller lär er något nytt!

Läs även: Därför kysser vi varandra – och mår bra av det

9. Hångla

Välj ut en mysig plats, bred ut en filt och hångla i ett par timmar. Finns det något mysigare?

10. Laga mat eller komponera drinkar ihop

Mat har alltid varit något vi människor har skapat band genom. Testa en ny maträtt (givetvis på grillen!) eller köp hem roliga drinkingredienser och testa er fram. När vi får vara kreativa med varandra blir vi oftast avslappnade och trivs bra ihop.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons
Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…