Annons

Yvonne Ryding – ny bloggare på mabra.com!

artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons

Hon har setts som programledare i Förkväll hela våren. Nu börjar Yvonne Ryding blogga här på mabra.com! Här ställer vi några frågor till henne.

Yvonne Ryding.

Yvonne Ryding.

Vem är du?

– Den ständiga frågan man ställer sig är ”Vem är jag?” och ”Vad vill jag?”. Och det är strävan efter att lära sig om sig själv som är en del av livet, anser jag. Det är de här frågorna som gör att man utvecklas – om man är tillräckligt nyfiken och modig för att utmana sig själv.

– Det jag vet är att jag är en ganska vanlig ”tjej” med ovanlig bakgrund och livserfarenhet. Jag är mamma till två underbara tjejer Sandra 21 och Natalie 15 år, som jag försöker ge en kvinnlig förebild, och ett gott liv.

 Hur känns det att börja blogga på mabra.com?

– Det känns jättekul, och hoppas att jag kommer att jag kommer att tillföra något extra till MåBra:s läsare. 

Vad kommer vi att få läsa om i bloggen?

– I min blogg speglar jag mycket om mitt unika vardagsliv både att vara mamma men också företagare, entreprenör och programledare. Jag pratar gärna om historiska anekdoter, skönhet, mat, mode, konstiga saker som händer  – ja allt som kommer mig för i vardagen.

Hur gör du för att må bra?

– Ser till att skapa egen tid för träning och lugn och ro.

Du hittar Yvonnes blogg här.

Av Anna Eriksson

Dela
Tweeta
Maila
Annons

Annons
Annons
Annons
Allt om trötthet

Laddar