Annons

Viktcoachen: Så blir du motiverad att träna

Läsaren Ewa har långa arbetsdagar och motivationen brister ofta - hur ska hon göra för att bli av med kilona och få tillbaka träningsglöden? MåBra:s expert ser över fallet och kommer med smarta tips!
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons

”Jag har varit överviktig länge men alltid försökt att röra på mig och äta rätt. Men tyvärr ger det inget resultat på vågen. Nu har jag gått igenom ett besvärligt klimakterium och inser att det är svårare än någonsin. Dessutom har jag lite krämpor som gör att jag inte ska gå så mycket. Jag har också långa arbetsdagar och orkar inte gå och träna efter jobbet. Kilona blir fler och fler trots att jag hela tiden försöker stoppa viktökningen. Jag vill verkligen inte släpa på fler kilon nu. Vad ska jag göra?” undrar Ewa.

 

Marie Tegnér, MåBra:s viktcoach och expert svarar:
”Jag förstår av din ton att du är lite uppgiven och har tappat tron på att du ska lyckas bli av med dina överflödskilon. Jag tycker att vi tillsammans ska ändra på den känslan.

För det första är det aldrig omöjligt eller ”kört”. Felet verkar vara att … >>läs mer!

 

Fler artiklar i samma ämne:

Experten tipsar: Bra träning för dåliga dagar
Ursäkterna som förstör din viktnedgång…
MåBra-läsarnas bästa kom igång-tips
Viktcoachens svar på läsarfrågorna
TV: Så håller du träningsmotivationen uppe
Så hittar du din motivationsnivå 

 

AV: Sanne Waldner
BILD: Thinkstock

Dela
Tweeta
Maila
Annons

Annons
Annons
Annons
Allt om trötthet

Laddar