Annons

Viktcoachen: 5:2-pausen är över!

MåBra:s viktexpert Marie Tegnér har haft några veckors semester från allt – även från 5:2. Nu är hon full av motivation och inspiration att starta igång igen!
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons

”Hemkommen efter 5 fantastiska veckor på min paradis-ö – Öland! Första veckan blev en 6:1-vecka, men sedan har det blivit semester från ALLT! Ambitionen var att köra 6:1 hela sommaren, men det blev tji… Gäster, idogt golfspelande och det fantastiska vädret är bara dåliga ursäkter – jag valde helt enkelt att vila från alla måsten och bestämde mig för att ta konsekvensen i sinom tid. Detta innebär ändå inte att jag har vräkt i mig av allt som kommit i min väg, men jag har unnat mig att äta och dricka det jag har haft lust med och eftersom i stort sett varje dag inneburit någon form av motion, har jag varit lite grundsund i alla fall.

Det var ändå med lite bävan jag ställde mig på vågen i morse – hade räknat med att det kunde vara både 2 och tre kilo, men jag blev…>>Läs hela inlägget här!

 

LÄS MER OM 5:2!

Vill du veta mer om 5:2?

MåBra har recept, senaste nytt och mängder av lärorika fakta om metoden. Läs mer via länken nedan!

Allt du vill veta om 5:2 och fasta!

 

5:2-succé: Så tappade jag 17 kilo!

birgitta-holwaster1

Birgitta kände sig alltid lite hungrig och åt gärna upp det andra lämnade. Efter snart ett år med 5:2 kan hon äntligen känna sig mätt – och har dessutom tappat 17 kilo!

Läs mer: 5:2-succé: Så tappade jag 17 kilo!

 

Gå ner i vikt med 5:2-klubben!

Just nu betalar du endast 99 kronor/månad för ett medlemskap i 5:2-klubben - utan bindningstid!

Är du nyfiken på korttidsfasta och de långsiktiga hälsovinster som 5:2 och andra typer av fasta kan ge dig? Då får du inte missa vår  5:2-klubb på mabra.com! Här har vi samlat recept, värdefulla funktioner och verktyg som garanterat hjälper dig att nå dina nya vikt- och hälsomål!

ola-marie

Bakom tjänsten står MåBra och vår viktcoach Marie Tegnér samt hälsoprofilen Ola Lauritzson. Tillsammans har de skräddarsytt recept, fakta och värdefulla tips för dig som vill hitta formen via fasta. Marie och Ola chattar löpande med tjänstens användare och förser 5:2-klubben kontinuerligt med nytt innehåll.

Nyfiken på 5:2-klubben?

Du får:

1. Receptbank med specialkomponerade recept

2. Kompletta menyförslag med kaloriberäknade recept för hela veckan

3. Beräkning av dagens kaloriintag, energifördelning och förbränning

2. Dagbok med registrering av mat, motion och hälsovärden samt vikthistorik

4. Omfattande kaloritabell med tusentals vanliga livsmedel

5. Medlemsbloggar och forum

5. Chattar med experter

6. Hälsotest, guider och de senaste nyheterna och rönen

 

… och mycket mer!

52-logotyp

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Annons

Annons
Annons
Annons
Allt om trötthet

Laddar