Annons

”Varför är mina vader så stora?”

Spinning eller cykelträning ger starka och ibland stora vadmuskler. En läsare upplever att vaderna blivit för stora och söker hjälp hos vår kunniga träningsexpert Katarina Woxnerud.
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons

Fråga:
Hej! Jag cykeltränar mycket, och det har gjort att mina vader blivit enorma jämfört med resten av kroppen. Hur ska jag göra för att minska mina vader? Det är inte fett när dom är slappa men när jag spänner så blir det bara muskler. Är jag fast med stora vader för livet eller?

 

Katarina svarar:
Hur stora musklerna kan bli beror till stor del på arvsmassan och på … >> läs mer

Dela
Tweeta
Maila
Annons

Annons
Annons
Annons
Allt om trötthet

Laddar