Annons

”Var vår skilsmässa rätt beslut?”

5 år har passerat sedan Lena och hennes make gick skilda vägar. Hon undrar fortfarande om det var rätt lösning på deras relationsproblem. Här guidar vår livscoach henne!
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons

”Nu är det fem år sedan jag och min man skilde oss, efter att ha varit tillsammans i 25 år. Det tragikomiska är att vi var helt överens om att gå skilda vägar, från min sida kände jag att jag inte älskade honom längre, att vi mest bara var goda vänner. I början var det svårt, men då tänkte jag att det skulle bli bättre med tiden – som en dålig vana som försvinner. Men det blir inte bättre! Jag saknar honom enormt mycket, våra samtal, semestrar, att ha honom hemma…

Jag känner mig halv utan honom, det är så ensamt och trist – trots att jag har bra vänner. Älskar jag honom trots allt? Jag känner mig så sorgsen och förvirrad just nu…”

Christel Dopping, livscoach, svarar:
Att bryta upp med sin livskamrat efter så lång tid tillsammans kan utlösa en kris. Normalt sett bryter vi inte… läs mer

Dela
Tweeta
Maila
Annons

Annons
Annons
Annons
Allt om trötthet

Laddar